Maso hovězí výsekové Naše nabídka hovězího výsekového masa Veškeré hovězí výsekové maso uchovejte při +1 – +7 °C a spotřebujte do 3 dnů. 21103 Hovězí 1/2 - býk 21104 Hovězí 1/2 - jalovice 21105 Hovězí 1/2 - kráva 21120 Hovězí přední, krk -býk 21121 Hovězí přední, krk - kráva 21119 Hovězí přední kližka - býk 21127 Hovězí přední kližka - kráva 21124 Hovězí pupek - býk 21126 Hovězí pupek - kráva 21390 Hovězí gulášové kostky 21387 Hovězí ořez 21389 Ořez míchaný 21147 Hovězí zadní z plece 21173 Hovězí falešná svíčková - býk 21148 Hovězí falešná svíčková - kráva 21125 Hovězí péro - býk 21145 Hovězí péro - kráva 21403 Hovězí roštěná - býk 21402 Hovězí roštěná - kráva 21405 Hovězí svíčková - býk 12► Diagram k nahlédnutí