Řeznické novinky

Skip Navigation Links

Sloupnický Drsoň a Mlsoň

26. dubna 2023, Sloupnice - Po velkém úspěchu fermentovaného Milánského salámu, představujeme další trvanlivé fermentované výrobky:

Jsou to naši „princové“:  SLOUPNICKÝ DRSOŇ a SLOUPNICKÝ MLSOŇ. Delikátní jemně pikantní miniklobásky z vepřového a hovězího masa na jedno skousnutí. Po 24hodinové fermentaci startovací kulturou jsou klobásky vyuzeny bukovým kouřem a pak přesunuty k dosušení v sušárně.  Na výrobu 100 g je použito 154 g hovězího, vepřového masa a vepřového sádla.

Prvním je SLOUPNICKÝ DRSOŇ: jemně pikantní miniklobásky masové chuti zvýrazněné ušlechtilou startovací kulturou a směsí koření pepřů, pálivé papriky, ovoněné kouřem z bukového dřeva. Jsou tak příjemně pikatní s jemnou pálivostí

A druhým je SLOUPNICKÝ MLSOŇ: Delikátní mini klobásky masové chuti zvýrazněné ušlechtilou startovací kulturou a směsí koření pepřů, kmínu s jemným tónem česneku, ovoněné kouřem z bukového dřeva. 

Skvělá volba pro rychlé pohoštění přátel, anebo jen tak skvělá masová jednohubka!