Dá se ve školní jídelně vařit ekonomicky a zároveň chutně? My v řeznictví Sloupnice víme, že ano. Přesvědčit se o tom můžete v některých školách a školkách v Pardubickém kraji, které spoléhají na naše čerstvé a poctivé maso z regionu.
Záleží nám na tom, co děti jedí
Ve školních kuchyních našich partnerských škol si zakládají na poctivých surovinách a připravují pokrmy bez polotovarů. Díky zkušeným kuchařům a našim surovinám tak vzniká jídelníček, který šetří školní rozpočet a hlavně chutná dětem.
Vedoucí školní jídelny ZŠ Habrmanova v České Třebové, to potvrzuje slovy: „Řeznictví Sloupnice nám dováží čerstvé české maso s ověřeným regionálním původem přesně podle našich potřeb. Výsledkem jsou pochvaly od dětí i rodičů a právě ty nás ženou kupředu.“
Spokojené děti od Holic po Českou Třebovou
Do škol a školek pravidelně dodáváme maso a mléčné produkty od Holic přes Svitavy, Litomyšl, Vysoké Mýto až po školy v Ústí nad Orlicí a České Třebové.
Díky této spolupráci se mohou školní jídelny plně soustředit na to nejdůležitější: připravit pokrmy, na kterých si děti opravdu pochutnají a zároveň získají správný vztah k poctivým surovinám.
A co vy? Víte, co vaše děti jedí ve školní jídelně?