Maso a výrobky

Skip Navigation Links

Vepřová kýta bez kosti
vepřové maso 100 %

Vepřová kýta bez kosti

Výsekové maso chlazené

Chov v: ČR
Porážka v: ČR
Stáří: vepř do 6 měsíců

Vhodné kuchyňské úpravy:

  • jak na plátky pro zhotovení minutek,
  • tak na kousky jako:
    • ražniči,
    • do různých plněných závitků,
    • dušená v plátcích,
    • na nudličky na čínu rychle orestovaná ve woku.

Kde se přesně nachází vepřová kýta, jak ji správně krájet a využít? Mrkněte do našeho seriálu o mase - vepřové kýtě....

Skladujte při teplotě do: 7 °C

Trvanlivost: 3 dny od data nákupu

Hlavní složky:

  • vepřové maso 100 %

Výrobce: Řeznictví Sloupnice s.r.o., Dolní Sloupnice 134, 565 53 Sloupnice, CZ 53910255 CZ